Alte servicii

gravura
Despre noi

RENNAD
Alte Servicii

Rennad Business Consulting, oferă servicii integrate de publicitate și consultanță în vederea obținerii celor mai bune rezultate de promovare și creație a materialelor pulicitare.

MISIUNEA societății noastre este cea de a pune la dispozitia clienților servicii de publicitate care aspiră la obținerea excelenței în afaceri cât și de a satisface nevoile și dorințele acestora.

Societatea noastra, pune în centrul atenției clientul, cu necesitățile și dorințele sale. Ne propunem să venim în întâmpinarea acestora cu servicii diverse, privind atât gravura mecanică cât și cea laser.

Datorită atenţiei la detalii şi încrederii dumneavoastră, reuşim să atingem stadarde înalte în execuţia gravurii mecanice și laser. Dezvoltarea noastră este continuă, în directă legătură cu ideile dumneavoastră, prin servicii flexibile de execuţie , care satisfac şi cele mai inovative proiecte.

Folosim tehnologia laser CO2 și mecanică, datorită rapidității și a calității excelente a obiectelor obținute în urma procesului de marcare sau gravare, dar și pentru că ne pasă de mediul înconjurător. Gravura clasică realizată cu diamantul sau freza, este una dintre cele mai elegante tehnici de personalizare a obiectelor, ce a fost folosită inițial doar de meșterii bijutieri sau ceasornicari pentru a înnobila și a da personalitate podoabelor pe care le realizau.
Tehnologia laser permite gravarea cu acuratețe a unei game largi de materiale și obiecte.

În funcție de proprietățile materialelor, realizăm următoarele operații:

– Gravare : plastic, carton, hârtie, textile, lemn, piele

– Marcare/gravare metal, sticlă, ceramică.

Viziunea

Servicii si Produse

Servicii

La Rennad, oferim servicii integrate de construire a brandului si de promovare, prin creație si producție publicitară, evenimente corporate si activări de brand. Gravarea cu laser si confecționarea diferitelor obiecte dintr-o gamă largă de materiale are o aplicabilitate aproape infinită. Tu doar ne spui ce dorești, iar noi realizăm imediat.

Produse

Elemente de artizanat și cadouri: se pot grava și personaliza elemente de artizanat, produse din piele, ceramica sau lemn.

Trofee, plăci comemorative și diplome: se poate grava o varietate mare de materiale și obiecte.

    Contacteaza-ne!

    Afla Ce Program De Finantare Nerambursabila Poti Accesa, Completand Formularul De Contact Alaturat!