Despre noi

            Misiunea echipei Rennad Business Consulting este aceea de a facilita atragerea fondurilor nerambursabile pentru mediul public si privat, urban sau rural, prin consilierea clientilor in identificarea corecta a surselor de finantare potrivite ideilor de investitie, elaborarea cu eficacitate a dosarului cererii de finantare si sprijinirea beneficiarilor de fonduri nerambursabile in implementarea eficienta a proiectelor.

Viziune

Echipa Rennad Business Consulting crede in clientii sai astfel, atentia este orientata intodeauna spre a ajuta antreprenorii sa isi transforme ideile in afaceri de succes, toate acestea prin accesarea Programelor De Finantari Nerambursabile Europene Sau Guvernamentale. Credem in succesul clientilor nostri si crestem ajutandu-i pe altii sa creasca. Modelul nostru unic de colaborare in cadrul firmei si in relatiile cu clientii si partenerii, livreaza rezultatele vizate pentru dezvoltarea optima a businessului clientilor.

Valori

• Punem interesele clientilor pe primul loc
• Mentinem standarde si conditii ridicate pentru serviciul oferit clientilor
• Respectam standardele etice ridicate
• Pastram confidentialitatea clientilor
• Mentinem o perspectiva independenta
• Gestionam in mod rentabil resursele clientilor si ale firmei

Strategie

Strategia noastra vizeza o colaborare optima cu clientii prin care acestia pot realiza imbunatatiri distinctive, durabile si substantiale in performantele lor, construind astfel firme excelente care atrag, dezvolta, entuziasmeaza si retin persoane exceptionale. Echipa noastra isi propune sa relizeze o crestere masurabila in organizatiile clientilor prin eficientizarea proceselor si cresterea eficientei.  Pentru a le garanta succesul, am dezvoltat un plan de acțiune, care include mai multe etape de colaborare care vor facilita elaborarea cererilor de finanțare de succes și implementarea lor în condiții optime.

Despre noi

Rennad Business Consulting SRL s-a dezvoltat într-un ritm rapid pentru a răspunde nevoilor complexe ale unui portofoliu de peste 500 de clienţi ce activează în domenii diverse de activitate. Oferim servicii de consultanta pentru obtinerea de finantarilor nerambursabile prin fonduri Europene si Guvernamentale.

Suntem o echipa cu experienta si expertiza, care acoperă o gamă largă de domenii, avand calificări în domenii complementare (economie, drept, finanțe, resurse umane, inginerie, achiziții publice, management, s.a) și care, datorita unei puternice ambiți și a unei bune organizări , reuseste sa traga clientii prin profesionalism.