Start Up Rural PNDR 6.2. - Finantare Pana La 70.000 EURO

Start Up Rural – Finantare Nerambursabila Intre 50.000 si 70.000 Euro Prin Programul PNDR 6.2.

Prezentare Generala

Programul de Finantare Nerambursabila PNDR 6.2., poate fi accesat de toate societatile comerciale care isi desfoasoara activitatea in mediul rural ( sediul social si punctul de lucru). Prin intermediul acestui program, se poate solicita acordarea unei finantari nerambursabile de 50.000 Euro pentru activitatile de servicii si comert, iar pentru activitatile de productie valoarea finantarii nerambursabile este de 70.000 Euro. Nu se acorda finantari nerambursabile intermediare, intre sumele mentionate. Finantarea Nerambursabila este de 100%!

Beneficiari Eligibili

Solicitantii eligibili trebuie sa se incadreze in categoria:

Criterii de Eligibilitate

Pentru a putea primi sprijin în cadrul sub-măsurii PNDR 6.2, solicitantul trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

Valoare Finantarii Nerambursabile Prin PNDR 6.2.

Finantarea nerambursabila care poate fi obtinuta prin intermediul programului PNDR 6.2., este de:

Cheltuieli Eligibile

Prin intermediul programului de finantare PNDR 6.2., pot fi cumparate urmatoarele tipuri de mijloace de transport:

Ambarcatiuni ce pot fi achizitionate prin intermediul programului PNDR 6.2.

In cadrul proiectelor care vizeaza activitati in cadrul CAEN 5530 – Parcuri pentru rulote, camping si tabere, pentru construire casute capacitatea de cazare construita/modernizata prin proiect se va limita la capacitatea maxima de cazare de 3 – 4 locuri/ casuta, fara a fi limitat numarul casutelor, iar pentru bungalowuri – se accepta construirea unui singur bungalow cu o capacitate de cazare de maximum 8 camere (16 locuri de cazare). Structurile dezvoltate prin proiecte finantate pe acest cod CAEN trebuie sa respecte prevederile aplicabile OANT 65/2013, inclusiv definitiile si criteriile minime obligatorii prevazute in Anexa 1(6) a acestui act normative.

Daca acest program de Finantare Nerambursabila prezinta interes pentru dvs, ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact alaturat!