Servicii

servicii
Serviciile Noastre

RENNAD
Servicii

La Rennad, oferim servicii integrate de construire a brandului si de promovare, prin creație si producție publicitară, evenimente corporate si activări de brand. Gravarea cu laser si confecționarea diferitelor obiecte dintr-o gamă largă de materiale are o aplicabilitate aproape infinită. Tu doar ne spui ce dorești, iar noi realizăm imediat.
Iată câteva dintre obiectele pe care le poți obține în urma gravării cu laser realizată la noi: trofee acryl, insigne metalex, insigne plexiglas, coastere (suporturi pahare) din MDF/carton absorbant/plută, cutii din lemn, cutii și carcase acryl, urne plexiglas, logo-uri/litere volumetrice din plexiglas, plăcuțe semnalizare/avertizare/direcționare/interzicere, semne indicatoare, brelocuri din plexiglas, elemente de mobilier, decorațiuni, fotogravură, gravură industrială, marcare laser pe metale, gravură metale.

Servicii Gravura

Iti Oferim

Gravura este procedeul de imprimare a unui desen pe o suprafață dură prin săparea repetată de șanțuri de mici dimensiuni pe un suport ce poate fi din material cu durități diferite, plastic, lemn, metal, sticlă, etc.

În majoritatea cazurilor suprafața acestuia este plană , dar poate fi și curbată. Procesul poate fi foarte tehnic și complex, din acest motiv freza este comandată de un calculator care asistă toată operațiunea. În ciuda complexității desenului și a procesului în sine, cu ajutorul tehnicii se obțin gravuri de o calitate impresionantă față de desenul original.

Gravura mecanică
Este folosită pentru a grava pe materiale precum aluminiu, alama, sticla, lemn, plută, mase plastice, stiplex. Se pot realiza atât gravuri superficiale cât și gravuri profunde. Se pot grava sigle, logo-uri, scrisuri, imagini.

Gravură laser
Gravura cu laser este una dintre cele mai înalte tehnologii de inscripționare pe diverse obiecte și materiale. Prin gravura laser rezultă inscripționări rezistente în timp, chiar și la acțiuni mecanice, gravura fiind soluția optimă pentru o reprezentare grafică cu detalii fine, atât pentru obiecte unicat cât si pentru producția in serie.
Este folosită pentru a grava pe materiale precum mase plastice (acrilice), lemn, plută, piele, cauciuc, sticlă, rașină, marmură, granit.

Echipamentele societatii Rennad permit gravarea cu precizie pe materiale metalice (oțel, aluminiu, alamă, cupru, argint, aur etc.), precum și pe câteva materiale nemetalice (abs, acril, naylon, pvc, marmură, ceramică etc.) cu text, logo, coduri de bare, serii numerice, imagini.

    Contacteaza-ne!

    Afla Ce Program De Finantare Nerambursabila Poti Accesa, Completand Formularul De Contact Alaturat!